8 Coole Industrial Piercing kopen op Etsy

Het wordt weer snel voorjaar en tijd voor nieuwe inspiratie en ideeën. Dit keer voor een Industrial piercing. Dit soort oor piercing is vrij nieuw in de piercing cultuur. Ben je op zoek naar een echt coole piercing die nog redelijk uniek is, dan is deze voor jou bedoeld.

En heb je een baan waarin het dragen van piercings not done is, dan kom je met deze oorpiercing er mee weg. Als je haar maar goed over je oor valt, ziet niemand het. Je kan de piercing dan lekker laten zitten.

Wat is een Industrial piercing?

De Industrial piercing is een oorpiercing die door twee punten in het kraakbeen van het oor wordt gezet. De piercing loopt schuin en meestal van boven naar beneden gericht. Het is één van de stoerste oor piercings en over het algemeen gedragen door vrouwen. Kijk maar naar het karakter van Felicity Smoak (actrice Emily Bett Rickards) in TV serie The Arrow.

Industrial piercing
Bron: IMDB

Wil je als piercing drager goed opvallen, dan is dat met een industrial barbell piercing. Hier is dus wel een dubbele pierce in het oor voor nodig. En nog wel op twee plaatsen die pijnlijk zijn dan andere meer traditionele piercings.  Daarbij moet de piercer wel weten wat hij/zij doet. De gaten moeten op de juiste afstand dan wel hoek geschoten worden. Industrials hebben over het algemeen tussen een half jaar en een vol jaar nodig om volledig te genezen.

Ook op deze piercing is weer een variatie bedacht. Het gaat hier dan om een verticaal geplaatste piercing in het oor. Een verticale Industrial piercing wordt ook wel een Suicide Industrial genoemd.

Etsy Industrial Barbell piercings

Wij hebben gekeken naar de online web etalage Etsy.com waar zeer creatieve mensen een shop hebben. Zij verkopen handgemaakte piercings in alle soorten en maten. De acht mooiste industrial barbell oorpiercings hebben we opgezocht.

Industrial piercings van BodylanguageKC

Angel Wings – prijs $10
Screw Industrial Barbell – prijs $10
Turquoise Tribal Sunburst – prijs $11

Industrial piercings van Triballook

Blue Sky Jade Stone en Moon – prijs $16
Moon, Star en Hematite steen – prijs $14,50
Crystal, Chrysocola Stones – prijs $19,50

Industrial piercing van JeweldNavel

Blue Anodized Looped Scaffold Piercing – prijs $11

Industrial piercing van Baronyka

Dream Catcher Barbell – $7,75

Save

Save

Save