Nep/fake piercings kopen: prijs en soorten

Welkom bij onze uitgebreide gids over het kopen van nep- of fake piercings. In dit artikel bieden we informatie over de prijs en verschillende soorten nep- of fake piercings. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke piercingstijl of gewoon wilt experimenteren met verschillende looks, nep- of fake piercings kunnen een geweldige optie zijn. Lees verder om meer te weten te komen over het kopen van nep- of fake piercings.

Wat zijn nep/fake piercings?

Nep- of fake piercings zijn sieraden of accessoires die de illusie creëren van echte piercings zonder daadwerkelijk door de huid te hoeven gaan. Ze kunnen worden gedragen op verschillende delen van het lichaam, zoals het oor, de neus, de lip, de wenkbrauw of zelfs de navel. Nep- of fake piercings zijn een geweldige manier om te experimenteren met verschillende piercingstijlen zonder permanente veranderingen aan te brengen.

Prijs

De prijs van nep- of fake piercings kan variëren, afhankelijk van het materiaal, de kwaliteit en het ontwerp van de piercing. Over het algemeen zijn nep- of fake piercings betaalbaar en kunnen ze worden gekocht voor prijzen variërend van enkele euro’s tot tientallen euro’s, afhankelijk van het merk en de complexiteit van het ontwerp.

Soorten nep/fake piercings

Er zijn verschillende soorten nep- of fake piercings beschikbaar om uit te kiezen, afhankelijk van je voorkeur en de gewenste piercingstijl. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten nep- of fake piercings:

Oorpiercings

Nep- of fake oorpiercings zijn ontworpen om de look van een echte oorpiercing na te bootsen zonder daadwerkelijk een gaatje in het oor te hoeven prikken. Ze kunnen variëren van clip-on oorbellen tot magnetische oorstekers en ear cuffs. Met nep- of fake oorpiercings kun je experimenteren met verschillende oordecoraties zonder blijvende veranderingen aan te brengen.

Neuspiercings

Nep- of fake neuspiercings zijn perfect voor mensen die de uitstraling van een neuspiercing willen, maar geen daadwerkelijke piercing willen hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals neusringen en neusknopjes, en kunnen eenvoudig op de neus worden bevestigd zonder enige vorm van penetratie.

Lip- en tongpiercings

Voor degenen die graag willen experimenteren met een lip- of tongpiercing, zijn er nep- of fake piercings beschikbaar die de look creëren van een echte piercing. Deze nep- of fake piercings kunnen worden gedragen op de lip of de tong, waardoor je een unieke uitstraling kunt creëren zonder de noodzaak van een echte piercing.

Wenkbrauwpiercings

Wenkbrauwpiercings zijn trendy en kunnen een gedurfde uitstraling geven. Met nep- of fake wenkbrauwpiercings kun je experimenteren met deze stijl zonder daadwerkelijk een piercing te hoeven nemen. Ze kunnen eenvoudig op de wenkbrauw worden bevestigd en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en materialen.

Veelgestelde vragen

1. Zijn nep- of fake piercings veilig om te dragen?

Ja, nep- of fake piercings zijn over het algemeen veilig om te dragen. Omdat ze geen daadwerkelijke piercing door de huid vereisen, is er geen risico op infecties of complicaties. Zorg er echter altijd voor dat je nep- of fake piercings koopt bij betrouwbare verkopers en ze schoon houdt om irritatie te voorkomen.

2. Kan ik nep- of fake piercings hergebruiken?

Ja, de meeste nep- of fake piercings kunnen hergebruikt worden, tenzij anders vermeld door de fabrikant. Zorg ervoor dat je ze schoonmaakt volgens de instructies en bewaar ze op een veilige plaats om ervoor te zorgen dat ze hun vorm en functionaliteit behouden.

3. Kan ik nep- of fake piercings dragen tijdens het sporten of douchen?

Ja, omdat nep- of fake piercings geen echte piercings zijn, kun je ze dragen tijdens het sporten of douchen zonder je zorgen te hoeven maken over beschadiging of corrosie. Ze zijn meestal gemaakt van materialen die bestand zijn tegen water en activiteit.

4. Hoe kan ik mijn nep- of fake piercings schoonmaken?

Het reinigen van nep- of fake piercings is afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. In het algemeen kun je ze schoonmaken met milde zeep en water. Volg altijd de specifieke reinigingsinstructies die bij de piercings worden geleverd.

5. Kan ik nep- of fake piercings combineren met echte piercings?

Absoluut! Een van de geweldige aspecten van nep- of fake piercings is dat je ze kunt combineren met echte piercings om unieke looks te creëren. Experimenteer met verschillende combinaties en stijlen om een persoonlijke en opvallende uitstraling te bereiken.

Conclusie

Nep- of fake piercings bieden een fantastische mogelijkheid om te experimenteren met verschillende piercingstijlen zonder de permanente veranderingen die gepaard gaan met echte piercings. Ze zijn betaalbaar, veilig en gemakkelijk te dragen. Of je nu wilt pronken met een tijdelijke look of gewoon wilt experimenteren, nep- of fake piercings zijn een leuke en veelzijdige optie. Verken de verschillende soorten en ontwerpen, en vind de nep- of fake piercings die bij jouw stijl passen!