Nep Piercings – Zolang Je Twijfelt Gebruik Je Een Coole Neppiercing

Waarom zou je nep piercings dragen? Nou er kunnen diverse redenen zijn. In dit artikel duiken we in het fenomeen van fake piercings. Die zijn er te kust en te keur. Meer weten over de neppiercings… lees dan verder!

Redenen om een fake piercing te nemen

Tegenwoordig zie je om je heen veel mensen met verschillende soorten piercing. Of het nu vrouwen of mannen, het dragen van piercings is hot. Mogelijk twijfel je zelf of je er één wilt laten zetten. Ben je nog net te jong om een fake piercing te zetten, heb je angst voor de pijn of vinden je ouders het niet oké. Ander punt kan zijn dat je gewoon nog niet zeker weet op welk lichaamsdeel je een mooie versiering wilt.

Denk dan eens na over het dragen van een nep piercing. Een fakepiercing die je tijdelijk draagt om goed te kijken waar je het echt mooi vindt op je lichaam zonder er veel spijt van te krijgen. En zijn ook nog eens leuk voor op speciale feestjes en (verkleed)partijen.

Waar kan je nep piercings plaatsen?

Fake piercings zijn er voor in het oor, de lip, neus en zelfs voor tepels. En deze nep piercings zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De meeste neppiercings hebben een soort van clip on systeem. Hierdoor drukken de uiteinden van de piercing tegen het lichaamsdeel.

Onderstaande afbeelding is van een nep Tragus piercing. Dit is een mooie aluminium piercing die normaliter door het harde midden stukje van een oor heen gaat. In dit geval klemmen de beide uiteinden met knopjes tegen elkaar aan.

Nep piercings

Hoe kom je aan een fake piercing?

Bijna iedere online piercing webshop verkoopt neppiercings. Let er wel op dat het van fatsoenlijk materiaal is gemaakt. Een andere manier is natuurlijk om ze zelf te maken. Op internet zwerven veel filmpjes en handleidingen waarop stap voor stap wordt laten zien hoe je gemakkelijk een nep piercing kan maken. Met een stuk aluminium(draad) en een simpele buigtang.